Prabu Suryakantha Dewi Ananggaraga

IDR 25,000.00
Judul : Prabu Suryakantha Dewi Ananggaraga (Bahasa Jawa) 
Penulis : L Mardiwarsita 
Penerbit : Balai Pustaka 
Cetakan 1,1987
128 halaman
Kondisi bekas,bagus
Harga : Rp 25.000,-

Prabu Suryakantha Dewi Ananggaraga
Bakuning cariyos nggambaraken satunggiling ratu gung binathara, sekti mandraguna, alus mulus bebudenipun, dhasar jatmika ing warni, namung boten kersa nambut silaning akrama, jalaran taksih ngentosi sarta ngupodasi panjanganing tilas garawanipun sakawit. 

Buku-Buku Keren Lainnya:

Share this product :

Posting Komentar

 
Support : Creating Website | Toko Buku Online | Cahaya Pustaka
Copyright © 2016. Cahaya Pustaka - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cahaya Pustaka
Toko Buku Online: Buku Bekas, Langka, dan Berkualitas