Cariyosipun Ayu Sita Tuwin Bagus Rama

IDR 20,000.00
Judul : Cariyosipun Ayu Sita Tuwin Bagus Rama (Bahasa Krama) 
Penulis : Pangripta 
Penerbit : Media Wiyata 
Cetakan 1996
49 halaman 
Kondisi bekas,bagus
Harga : Rp 20.000,-

Cariyosipun Ayu Sita Tuwin Bagus Rama punika kababar utaminipun kangge para putra sarta para putri generasi kusumaning bangsa, kenginga kangge lelimbangan irib-iriban tuwin caking lampah gesangipun.

Buku-Buku Keren Lainnya:

Share this product :

Posting Komentar

 
Support : Creating Website | Toko Buku Online | Cahaya Pustaka
Copyright © 2016. Cahaya Pustaka - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cahaya Pustaka
Toko Buku Online: Buku Bekas, Langka, dan Berkualitas