Mlesat Bareng Ukara

IDR 33,000.00
Judul : Mlesat Bareng Ukara
Penulis : Aming Aminoedin, dkk 
Penerbit : Satu Kata
Cetakan 1, 2014
154 halaman
Kondisi bekas,bagus
Harga : Rp 33.000,-

ukara iki lumesat
menyang langit!
nepusi laladan-laladan
san tan kinira
tan kajangka sadurunge
jalaran ukara ngungkuli nalar

ora tak bayangake dinane
kaya dina iki!
seje karo dina-dina
liyane, beda karo wengi-wengi
liyane, wektu-wektu uga
ora padha!

Aming Aminoedhin, R Giryadi Djoko Prakoso, Widodo Basuki, Nono Warnono, Puspo Endah dkk

Buku-Buku Keren Lainnya:

Share this product :

Posting Komentar

 
Support : Creating Website | Toko Buku Online | Cahaya Pustaka
Copyright © 2016. Cahaya Pustaka - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cahaya Pustaka
Toko Buku Online: Buku Bekas, Langka, dan Berkualitas