Ngeluk Duwung Nggelung Gunung

IDR 35,000.00
Judul : Ngeluk Duwung Nggelung Gunung
Penulis : R Djoko Prakosa 
Penerbit : Satu Kata 
Cetakan 1, 2014
194 halaman
Kondisi bekas,bagus
Harga : Rp 35.000,-

Nglumpukake geguritan iki dadi antologi.. ngelingake jaman cilikanku nglumpukake ceplik pring kanggo dadek geni simbok rikala ngayati mbathik. Blusukan turut kebon golek ceplik garing... siji mbaka siji ceplik dak klumpukake.... dak bongkok... sapondhongan cukup kanggo urub-urub dadek geni. Prasaja wae geguritan sing kaimpun ing antologi "Ngeluk Duwung Nggelung Gunung" mujudake gurit-gurit sing mrentul saka pepinginan nglipur ati... mburu lan luru mareming ati.

Buku-Buku Keren Lainnya:

Share this product :

Posting Komentar

 
Support : Creating Website | Toko Buku Online | Cahaya Pustaka
Copyright © 2016. Cahaya Pustaka - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cahaya Pustaka
Toko Buku Online: Buku Bekas, Langka, dan Berkualitas