Kitab Sutji Pradjandjian Lawas

IDR 35,000.00

Judul : Kitab Sutji Pradjandjian Lawas
Penulis : J Ecker
Penerbit : Kanisius
Cetakan 1968
168 halaman
Kondisi bekas,bagus
Harga : Rp 35.000,-

Buku iku wiwit kababar dek tau 1907 atas dawuhe Koperensi kabiskopan nalika taun 1903 ing kuta Fulda ing jerman, ing taun 1917 lan 1927 buku babaran anjar mau wis dianggo meh satanah jerman.

Buku-Buku Keren Lainnya:

Share this product :

Posting Komentar

 
Support : Creating Website | Toko Buku Online | Cahaya Pustaka
Copyright © 2016. Cahaya Pustaka - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cahaya Pustaka
Toko Buku Online: Buku Bekas, Langka, dan Berkualitas