Serat Pustakaraja Purwa Jilid 3

IDR 45,000.00

Judul : Serat Pustakaraja Purwa Jilid 3
Penulis : R Ng Ranggawarsita
Penerbit : Mangadeg
Cetakan 1994
176 halaman
kondisi bekas,bagus
Harga : Rp 45.000,-

Nuwun, kabudayan jawi punika sakalangkung jembar wiyar tebanipun prasaat, anglimputi sagunging gesang lahir batosipun tiyang jawi wiwit jaman leluhur kadosdene ingkang kawrat ing dalem serat-serat, inggih punika buku-buku jawi gagrak lami, sinebut jinis klasik.

Buku-Buku Keren Lainnya:

Share this product :

Posting Komentar

 
Support : Creating Website | Toko Buku Online | Cahaya Pustaka
Copyright © 2016. Cahaya Pustaka - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Cahaya Pustaka
Toko Buku Online: Buku Bekas, Langka, dan Berkualitas